Alhamdulillah, semalam ada seorang member menyampaikan perkhabaran gembira… member ni kurus melidi, walau telah berkahwin, namun badan tetap “sekeping” aje, cam sekeping papan katanya… so ni dah berjaya up sikit berat badan tu… lebih cantik katanya! :))

wg2Waaaah gembiranya mendengar nada excited dia tu! Itulah rahsia Tambah Berat Badan Dengan Set Gemuk Shaklee!

Masalahnya ada di antara kita, anak2 kita, atau adik adik kita yang menghadapi masalah KURANG BERAT BADAN. Terlalu kurus. Orang kampong kata, KEDING. Kalo zaman sekolah dulu, budak2 akan ejek, CAM LIDI….

Memang fizikal orang yang kurang berat badan ala terlalu kurus ni cam lidi. Nak pakai baju pon nampak tak cantik. Selalu gak saiz baju tak gam. Bagi yang anak remaja, ejekan kawan2 menyebabkan mereka down… Mereka jadi murung. Mereka jadi kurang berkeyakinan. Mereka jadi anti-social… wg3

Dan keadaan ini akan bawa hingga mereka ke alam perkerjaan. Tiada keyakinan. Nak gi interview kerja pon tak yakin dengan penampilan diri. Score  lah 9A di SPM, tapi kalo ketrampilan diri tak yakin, anda tetap tak boleh perform…

Syukur sangat, telah ramai anak remaja / anak muda yang telah berjaya mengatasi masalah kurang berat badan aka terlalu kurus ini, setelah mendapat khidmat kepakaran kami. Mereka kini tampil lebih berkeyakinan, hidup lebih ceria, hidup lebih positif, memandang ke hadapan, bagi menghadapi cabaran hidup mendatang… dan syukur pada Allah kerana mereka istiqomah dengan Cara Makan Tambah Berat Badan Dengan Set Gemuk Shaklee, sehingga memperoleh berat badan ideal mereka!

wg5Sekiranya anda atau adik beradik anda, anak anda atau sesiapa yang anda kenal, menghadapi masalah kurang berat badan aka terlalu kurus, boleh hubungi kami 017-4666007 untuk mendapatkan perkongsian khidmat kepakaran dari kami… dengan izin Allah,, kami akan kongsikan RAHSIA BAGAIMANA anak2 remaja lain berjaya menambah berat badan dengan sihat dan ideal, bukan hanya buncit di perut, tetapi bahagian lain kulit membaluti tulang.

Pastikan anda mendapat guidance eksklusif daripada kami, Cara Makan Tambah Berat Badan Dengan Set Gemuk Shaklee, supaya anda dapat manfaat daripada wang yang dilaburkan. cara pengambilan supplement yang tidak betul hanya membuat anda kecewa apabila gagal mencapai sasaran anda!

# Shaklee Meal Shake wg1

  • membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan mineral yang penting.
  • Sumber yang kaya kalsium, fiber dan protein.
  • Perisa French Vanilla cam rasa milk shakes feveret!

# Shaklee B complex

  • mengandungi 8 jenis vitamin B yang penting untuk badan
  • mengawalatur kadar metabolisme dalam badan
  • menggalakkan kesihatan sistem kardiovaskular
  • mengurangkan rasa letih dan tekanan perasaan
  • meningkatkan sistem pertahanan badan

# Shaklee Vitalea

  • membekal 23 jenis vitamin penting bersama iron yang sangat penting dalam pembentukan sel darah merah.
  • banyak membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari segi akarnya, membantu mencegah penyakit tiroid@ beguk(penyakit tiroid ini terjadi kebiasaannya kerana kekurangan iodin dan ini terdapat di dalam vitalea kita) wg8
  • supplement penting untuk diet atau slim yang mana walau kita kurang makan namun pengambilan vitalea ni banyak membantu memberi badan rasa bertenaga, tidak lesu dan menjadikan kulit yang sentiasa tegang, mengelak pitam dan pening.

# ESP Shaklee ~ Mengapa perlu ESP untuk weight gain ni? nak tahu? hubungi kami 017-4666007

Baca juga Tambah Tenaga Dengan ESP Shaklee

 

cal to act2

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Voilet-Flower-

Jannah PS Low Shaklee Independent Distributor ID No : 1078477

Cara Pengedar Shaklee atau Stokis Shaklee di area anda ?  -->  Pengedar Shaklee dan Stokis Shaklee Malaysia



Cara Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ --> Cara Beli Shaklee Online


Cara Daftar Jadi Ahli Shaklee Online --> Daftar Ahli Shaklee Online